Prof. Dr. Karataş, Mutlu Aileyi Anlattı

Prof. Dr. Karataş, Mutlu Aileyi Anlattı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Erzurum'a gelen İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş, konferans için geldiği Erzurum'da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

- Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Erzurum'a gelen İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş, konferans için geldiği Erzurum'da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Muhabbet Kapısı" adlı konferansa, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, diğer davetliler, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kültür merkezini tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, programın manevi atmosferinde İslam'da aile hayatını huşu içerisinde dinledi. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Karataş, sohbetinde, İslam hukuku kapsamında aile içerisindeki iletişimden de bahsetti. Prof. Dr. Karataş, mutlu bir yuva için nelerin yapılması gerektiğini de ifade etti. Karataş, konferansı duayla noktaladı. Genel Sekreter Kiremitci, programla ilgili yaptığı değerlendirmede, sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yaptı. Kiremitci, "Başkanımız Mehmet Sekmen'in sosyal belediyecilik ilkesinin temelinde kentte yaşayan insanlarımızın istek ve beğenilerine hitap eden programların halka aktarılması da bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın taleplerini birer birer hayata geçiyoruz. Sohbetleriyle halkın gönlünde taht kuran İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş'ı vatandaşlarımızla buluşturduk. Programa gösterilen ilgiden ötürü hemşerilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. Programın sonunda Kiremitci, Prof. Dr. Karataş'a, gecenin anısına çeşitli Oltu taşı ürünleri takdim etti.

PROF. DR. KARATAŞ, MUTLU AİLEYİ ANLATTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.