Profil A.ş. Üretimini Dünya Standartlarına Yükseltiyor

Profil A.ş. Üretimini Dünya Standartlarına Yükseltiyor
Ana tedarikçisi olduğu TOFAŞ’ın altın ödül aldığı WCM programını 2 yıldır uygulayan Profil A.Ş, kısa süre önce yapılan denetimlerde puanını yükselterek yaptığı üretimi adım adım dünya standartlarına çıkarıyor.

- Ana tedarikçisi olduğu TOFAŞ’ın altın ödül aldığı WCM programını 2 yıldır uygulayan Profil A.Ş, kısa süre önce yapılan denetimlerde puanını yükselterek yaptığı üretimi adım adım dünya standartlarına çıkarıyor.

Otomotiv sektörünün Bursa’daki güçlü kuruluşu Profil A.Ş, iki yıl önce uygulamaya başladığı WCM- World Class Manufacturing (Dünya Standartlarında Üretim) programının denetimlerinde başarılı sonuç aldı. Profil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Sezer, 2 gün süren denetimden aldıkları yüksek puan ile hedeflerini daha da yükselttiklerini söyledi.

Ana tedarikçisi oldukları TOFAŞ’ın altın ödül aldığı WCM programını firmalarında 2012 yılından itibaren uygulamaya başladıklarını söyleyen Profil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Sezer, bu sürede üretim standartlarını sürekli yükseltmeye odaklandıklarını belirtti. Sezai Sezer, WCM programıyla tesislerindeki iş kazalarını ve makine arızalarını düşürdüklerini, dış kalite göstergelerini ve üretkenliği arttırdıklarını söyledi.

Profil A.Ş olarak, programı uygulamaya başladıktan sonra iş güvenliği, kalite, maliyet, teslimat ve çevre konularında sürekli iyileştirme elde ettiklerini belirten Sezer, WCM’nin bir gelişim yolculuğu olduğunu kaydetti. Bu sayede tesislerindeki üretimin standartları gelişirken, çalışanlarının performansının da arttığını belirten Sezer, “Özellikle üretim hatlarımızda çalışan arkadaşlarımızın yetkinlikleri çok yüksek seviyelere ulaştı. Her bir arkadaşımız işini geliştirmek için öneriler üretip bunların hayata geçmesinde aktif rol oynamaktalar” dedi.

Geldikleri noktanın son derece değerli olduğunu belirten Sezer, “Dünyadaki sürekli değişim ile yoğun rekabet ortamında kendimizi sürekli yenilememiz ve geliştirmemiz gerekiyor. WCM çalışmalarını da bu hedefe hizmet edecek şekilde hiç durmadan devam ettireceğiz” şeklinde konuştu. Sezer, Profil A.Ş’nin AR-GE’ye yatırımları, nitelikli çalışanları ve üretim kabiliyetiyle ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.