Proje İzleme Toplantısı Vali Deniz Başkanlığında Yapıldı

Proje İzleme Toplantısı Vali Deniz Başkanlığında Yapıldı
Ardahan’da faaliyette bulunan proje destek ofislerinin temsilcileri ve proje birimlerinin katılımı ile Ardahan Valisi Ahmet Deniz başkanlığında “Proje İzleme Toplantısı” yapıldı.

- Ardahan’da faaliyette bulunan proje destek ofislerinin temsilcileri ve proje birimlerinin katılımı ile Ardahan Valisi Ahmet Deniz başkanlığında “Proje İzleme Toplantısı” yapıldı.

Belediye Başkanları, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Özel İdare Genel Sekreteri, Proje Destek Ofislerinin temsilcileri ve proje birimlerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Deniz, Ardahan’da artık sonuca götürecek projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini bildirdi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, proje birimlerine, destekleme fonları ve kalkınma ajansları tarafından ilana çıkan çağrıları yakından takip etmeleri yönünde talimat veren Vali Deniz, özellikle özel sektörün proje hazırlaması ve yatırım yapması için teşvik edici çalışmalar yapılmasını istedi.

Toplantıda ayrıca AB, SERKA ve TKDK tarafından ilanı yapılan çağrılar ile destekleme fonları hakkında durum değerlendirmesi de yapıldı.

PROJE İZLEME TOPLANTISI VALİ DENİZ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.