Projeler Maske’den Sorulacak

Projeler Maske’den Sorulacak
Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi bünyesinde hazırlanan projelerin daha koordineli yürütülmesi için Manisa Sanayi Koordinasyon Ekibi (MASKE) kuruldu.

- Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi bünyesinde hazırlanan projelerin daha koordineli yürütülmesi için Manisa Sanayi Koordinasyon Ekibi (MASKE) kuruldu.

Manisa Valiliği öncülüğünde, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Mesleki ve Teknik Eğitim-Sanayi işbirliğini canlandıracak olan Manisa Sanayi Koordinasyon Ekibi (MASKE) kurularak çalışmalarına başladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hikmet Çifçi ve Lütfi Özkan’dan oluşan iki kişilik ekibin tanıtımı Milli Eğitim Ek binasında yapılan basın toplantısı ile gerçekleşti.

Ekibi basına tanıtan Manisa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat, “İlimizin yatırım yapılabilecek en uygun şehir olması, ekonomik potansiyelin yabancı yatırımcılar için elverişli olması, mesleki ve teknik eğitime devam eden öğrenci oranımızın yüksek olması gerekçeleri ön plana çıkmaktadır. Hayata geçirdiğimiz ‘Genç Mucitler’ ve ‘Hem meslek hem destek’ projelerimizin daha başarılı olması için MASKE’yi kurduk. MASKE sanayi-okul işbirliği ile mesleki eğitimin etkin hale getirilmesi, teknik eğitimin sanayinin ihtiyacı doğrultusunda şekillenmesi, iyi yetişmiş mezunların ve sertifikalı elemanların üretime katkı bulunması hedefleri doğrultusunda hizmet edecek” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binasında çalışmalarına başlayan MASKE’nin hedefleri arasında, ‘AR-GE Birimi tarafından hazırlanan projelerin daha koordineli yürütülmesi, sanayi ile işbirliğinin artırılması, mesleki ve teknik eğitim kurumlarındaki öğrencilere rehberlik etme, mesleki ve teknik öğretmenlerin sanayi ile diyaloglarına katkı sağlamak’ bulunuyor.

PROJELER MASKE’DEN SORULACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.