Ptt’den Vali Su’ya Ziyaret

Ptt’den Vali Su’ya Ziyaret
PTT’nin 174. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Düzce PTT Müdürü Recai Akgül ve PTT çalışanları, Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler. PTT Müdürü Recai Akgül PTT’nin kuruluşundan bu yana, gelişimi konusunda bilgiler verdi.

- PTT’nin 174. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Düzce PTT Müdürü Recai Akgül ve PTT çalışanları, Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler. PTT Müdürü Recai Akgül PTT’nin kuruluşundan bu yana, gelişimi konusunda bilgiler verdi.

Vali Ali İhsan Su PTT’nin 174. Kuruluş Yıl dönümünü kutladı. Vali Ali İhsan Su konuşmasında, “PTT’nin 174 Kuruluş yılını kutluyorum. Bu teşkilat zaman içerisinde kendini sürekli yenilemiş, geliştirmiş ve çağın şartlarına uydurmuştur. PTT teşkilatı Bugün bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere kargo ve diğer ödeme hizmetleri olmak üzere, bir çok hizmeti en güzel şekilde yerine getirmektedir. Ben bu teşkilatı ve arkadaşlarımızı 174. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle kutluyor. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.