PTT’nin kampanyasına Başbakan da katıldı

PTT’nin kampanyasına Başbakan da katıldı
Başbakan Binali Yıldırım, Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) düzenlediği "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına...

Başbakan Binali Yıldırım, Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) düzenlediği "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına katıldı.

Başbakan Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) düzenlediği "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına katıldı. Yıldırım, kampanya kapsamında tebrik kartı gönderdi.

Başbakan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Ovacık İlçe Karakol Komutanlığı, Tunceli. Ülkemizin kahraman komutanları, yiğit Mehmetçikler, vatan toprağının korunması için verdiğiniz mücadeleyi milletçe yürekten destekliyor, bu vesileyle mübarek bayramınızı tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun."

Yıldırım, İspir Alacabük köyü köy konağı açılışı için de tebrik göndererek, "Köy konağı hayırlı olsun. Bütün köy halkının bayramını kutluyorum. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, "PTT'nin 170 yıllık geleceğini geleceğe taşımak için bizim de küçük bir katkımız olsun. "Eski güzel hasretleri yaşatalım" dedik" şeklinde konuştu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de kampanyaya katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.