Ptt’nin Kuruluşunun 174. Yıldönümü

Ptt’nin Kuruluşunun 174. Yıldönümü
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, uzun yıllardır Türk halkına haberleşme konusunda hizmet veren PTT'nin aynı zamanda teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak sürekli olarak kendisini yenilediğini ve sunduğu bankacılık ve kargo hizmetlerinin de vatandaşların

- Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, uzun yıllardır Türk halkına haberleşme konusunda hizmet veren PTT'nin aynı zamanda teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak sürekli olarak kendisini yenilediğini ve sunduğu bankacılık ve kargo hizmetlerinin de vatandaşların takdirini kazandığını söyledi

PTT'nin kuruluşunun 174. yıldönümü Nevşehir'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programı gerçekleştirildi. Burada PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe tarafından sunulan çelengin ardından PTT yöneticileri saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı söyledi.

Daha sonra PTT Nevşehir Başmüdürü Bülent Uğurtepe ve beraberindeki müdür yardımcıları ve şube müdürleri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette PTT'nin kuruluş yıldönümü anısına Vali Ceylan'a çeşitli hediyeler sunan Uğurtepe, PTT kanalıyla Türkiye'de önceleri çok ilkel şartlarda yapılmaya çalışılan posta ve haberleşme hizmetlerinin teknolojideki hızlı değişme ve gelişmelerden etkilenerek çok büyük bir ivme kazandığını kaydetti.

PTT Genel Müdürlüğü'nün de özellikle son 10 yılda değişen ve hızla gelişen teknolojiye uyum sağlamak suretiyle çok büyük atılımlar ve yenilikler yaptığını vurgulayan Uğurtepe: “Posta İşleme Merkezlerinin ve PTT merkezlerinin modernizasyonu, otomasyon işlemlerinin oluşturulması, personel eğitimi ile daha çağdaş yapıya kavuşan PTT, halkımıza sunduğu hizmet kalitesi ve ileriyi gören geniş vizyonu ile hedeflerine yürümektedir. PTT işyerleri; posta hizmetlerinin yanında, posta çeki, havale ve western union, sabit telefon, gsm faturaları, kontör yüklemeleri, elektrik, su, doğalgaz gibi tüm fatura ödemelerinin yapılabildiği emekli maaşlarının alınabildiği bireysel kredi verildiği, kişisel pul ile kendi logonuz veya fotoğrafınızdan üretilmiş kişisel pul uygulamasının sağlandığı banka ve finans kuruluşu ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda bankacılık ve sigortacılık hizmetlerinin yanında süratli, güvenli, kaliteli ve ucuz olarak kargo hizmetlerinin verildiği merkezler haline gelmiştir” dedi.

Vali Ceylan ise, kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT yöneticilerini tebrik ederek PTT'nin Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi. Uzun yıllardır Türk halkına haberleşme konusunda hizmet veren PTT'nin aynı zamanda teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak sürekli olarak kendisini yenilediğini ifade eden Vali Ceylan, PTT'nin sunduğu bankacılık ve kargo hizmetlerinin de vatandaşların takdirini kazandığını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.