Pursaklar Belediye Başkanına Onur Ödülü

Pursaklar Belediye Başkanına Onur Ödülü
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara İl Başkanlığı tarafından Şükran, Teşekkür ve Onur ödülü verilecek.Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara İl Başkanlığı tarafından Şükran, Teşekkür ve Onur ödülü verilecek.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin; Ankara gençliği ve başkentte düzenlenen sportif faaliyetlere katkı sağlamasından dolayı onur ödülüne layık görüldü. Konfederasyon Ankara İl Başkanı Serkan Hoşcan, "Selçuk Çetin beyefendinin Belediye Başkanlığı dönemlerinde başta Pursaklar ilçesi ve Ankara gençliğine ve Ankara’da düzenlenen sportif faaliyetlere katkı sağlamasından dolayı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Başkanlığı adına Şükran Teşekkür ve Onur ödülü takdim edeceğiz" dedi.

Ödülün, önümüzdeki günlerde Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara İl Başkanı Serkan Hoşcan tarafından takdim edileceği açıklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.