Pursaklar Haşere İle Mücadeleyi Arttırdı

Pursaklar Haşere İle Mücadeleyi Arttırdı
Pursaklar Belediyesi Veterinerlik Hekimliği, haşere ile mücadeleyi arttırdı.Pursaklar Belediyesi Veteriner Hekimliği, gelen talepleri değerlendirerek haşere ile mücadeleyi arttırdı. Uzun yıllardır bu...

Pursaklar Belediyesi Veterinerlik Hekimliği, haşere ile mücadeleyi arttırdı.

Pursaklar Belediyesi Veteriner Hekimliği, gelen talepleri değerlendirerek haşere ile mücadeleyi arttırdı. Uzun yıllardır bu hizmetini sürdüren Veteriner Hekimliği, Mayıs ayı itibariyle belli noktalardan başlayan ilaçlamalarına hız verdi. Farelerin taşıdığı hastalıklar nedeniyle hafife alınmaması gerektiği noktasında halkı bilgilendiren ekipler, aldığı önlemlerle olumsuzlukların önüne geçiyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda Veteriner Hekimliği ekipleri, bina sakinlerini bilgilendirdikten sonra binaların görünür kısmına bilgi notu bulunan ‘ikaz çıkartma’ etiketlerini yapıştırıyor. Böylece halkın duyarlılığı da sağlanmış oluyor.

Öte yandan bina ve sitelerine ilaçlama yaptırmak isteyenler 527 49 00 numaralı telefondan Pursaklar Belediyesi Veteriner Hekimliği’ne ulaşarak taleplerini iletebiliyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ VETERİNERLİK HEKİMLİĞİ, HAŞERE İLE MÜCADELEYİ ARTTIRDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.