Pursaklar’da Asfalt Ve Yama İşleri Sürüyor

Pursaklar’da Asfalt Ve Yama İşleri Sürüyor
Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mayıs ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamladı. Müdürlük tarafından açıklanan faaliyet raporunda 2 bin ton asfalt atıldığı, 3 bin 200 met...

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mayıs ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamladı. Müdürlük tarafından açıklanan faaliyet raporunda 2 bin ton asfalt atıldığı, 3 bin 200 metre ise asfalt ve serimi yapıldığı bildirildi.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsiminin gelmesiyle çalışmalarına hız verdi. Yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını hızlandıran ekipler, mayıs ayı içerisinde 200 metre yeni imar yolu yapıp, 24 sokağın asfalt yama işini tamamladı. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra alt yapı ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin altyapısında titiz çalışmalar yürütüyor. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli genelindeki yol, kaldırım ve asfalt yama işlerine yaz aylarında da devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi ekipleri, Pursaklar genelinde gece gündüz mesai yaparak hizmetini sürdürüyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ MAYIS AYI İÇERİSİNDE BAŞLADIĞI BİRÇOK ÇALIŞMAYI TAMAMLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.