Pursaklar’da Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor

Pursaklar’da Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor
Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün katkıları ile Başkent Elektrik dağıtım şirketi yetkilileri daha güvenli yaşam ve çevredeki çirkin görüntüye son vermek için ilçe genelindeki elektrik telle...

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün katkıları ile Başkent Elektrik dağıtım şirketi yetkilileri daha güvenli yaşam ve çevredeki çirkin görüntüye son vermek için ilçe genelindeki elektrik tellerini yer altına almaya devam ediyor.

Yetkililer ilçe genelindeki elektrik kablolarının yer altına alınması için muhtelif cadde ve sokakta başlattığı çalışmalara hız verdi. İki yıl önce başlayan çalışmalarda önemli bir yol kat eden ekipler, başta Pursaklar merkez olmak üzere birçok mahallede çalışmalarını sürdürerek bu işlemleri yaygınlaştırdı.

Yapılan çalışmalarda ilçe sakinlerinin daha güvenli yaşaması ve çevredeki çirkin görüntüye son vermek için kilometrelerce alan kazılarak kablolar güvenli bir şekilde yer altına alınıyor. Çalışmaları yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, rüzgârlı ve yağışlı havalarda elektrik tellerinin kopma riskinin olduğuna dikkat çekerek “Hemşehrilerimizin can güvenliği bizim için her şeyden önce gelmektedir. Geçtiğimiz yıllarda girişimlerde bulunduk, yetkililer sağ olsunlar çalışma başlattı. Şimdi de ekipler yoğun bir mesai ile çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de belediye olarak elimizden gelen yardımı gösteriyoruz. İlçemiz hem temiz hem de güvenli bir şekilde kalkınmaya, büyümeye devam ediyor” dedi.

Çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür eden Başkan Çetin, bu süreçte cadde ve sokaklarda meydana gelen kazı çalışmalarından dolayı esnafın sabırlı ve hoşgörülü olmasını istedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.