Quaresma Ve Rhodolfo,çok Mutlu

Quaresma Ve Rhodolfo,çok Mutlu
Beşiktaş’ın yeni transferleri Quaresma ve Rhodolfo, Slovenya ekibi Zavrc’ı 5-0 mağlup maç sonrası açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu, kendisi için özel bir gün olduğunu söylerken, Brezilyalı def...

Beşiktaş’ın yeni transferleri Quaresma ve Rhodolfo, Slovenya ekibi Zavrc’ı 5-0 mağlup maç sonrası açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu, kendisi için özel bir gün olduğunu söylerken, Brezilyalı defans oyuncusu ise çok mutlu olduğunu ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, 4. hazırlık maçında Slovenya takımlarından Zavrc’ı 5-0 mağlup etti. Maçın ardından siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ve Brezilyalı defans oyuncusu Luiz Rhodolfo açıklamalarda bulundu. Quaresma, yeniden forma giydiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Benim için özel bir gündü. Kısa zamanda hazır hale gelmek istiyorum. Mükemmel bir hoca ve takımla çalışıyorum. Uyum üst düzeyde. Bugün ufak bir antrenman oldu benim için. Çok çalışıp kupalar kazanmak istiyoruz” dedi.

Gomez’in transferi hakkında da açıklamalarda bulunan Portekizli oyuncu, "Gomez büyük oyuncu. Büyük oyuncunun katkısı da büyük olur. Ben de tam hazır olunca daha fazla katkım olacak" sözlerini sarf etti.

RHODOLFO: "GERİDEN OYUN KURMAYI SEVİYORUM"

Brezilyalı oyuncu Rhodolfo ise çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "İyi oynadık. Maçı gol yemeden tamamlamak önemliydi ve bunu başardık. Ufak uyum sorunları olmuş olabilir. Her maç daha fazla uyum sağlayacağım. Topa sert oynuyorum. Geriden oyun kurmayı seviyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.