Rabia Parkı’nda Çalışmalar Son Hız Devam Ediyor…

Rabia Parkı’nda Çalışmalar Son Hız Devam Ediyor…
Afşin Belediyesi tarafından 2 ay gibi kısa bir sürede yapılarak “Dünya Rabia Gününde” hizmete açılan Rabia parkının 2. Etap düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Afşin Belediyesi tarafından 2 ay gibi kısa bir sürede yapılarak “Dünya Rabia Gününde” hizmete açılan Rabia parkının 2. Etap düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Rabia parkının 1. Etabı Afşin’in ilk mesire alanı olarak düzenlendi;

Konuyla ilgili açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; “ Site 2 alanı olarak adlandırılan bölgede Belediye ekiplerimiz ile kendi imkânlarımızla çalışma yaptığımız ve yaklaşık 100 dönümlük Site 2 alanının 10 dönümlük kısmını vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte nefes alabilecekleri ve pikniklerini yapabilecekleri Afşin’in ilk mesire alanı haline getirdik. 90 dönümlük alan içerisinde çalışmalarımız ise aralıksız sürdürülüyor. Açıkhava Spor aletleri, voleybol, futbol, basketbol, sahaları ile temiz kortu ve idari basını, duş ve lavabolar, yürüyüş yolları, süs havuzu ve mesire alanı çalışmaları devam ediyor. Çocuklarımıza özel oyun gruplarında güvenli şekilde eğlenebilmeleri için yer döşemesi kauçuk ile yer kaplaması yapıldı. Yeşillendirme çalışmalarında ise seralarımızda yetiştirdiğimiz çiçeklerimiz dikildi. Etrafı ise hurda niteliği taşıyan araç lastiklerinin boyanarak renklendirilmesi işleminden sonrasında güzel bir görünüm sağlayan çitleme işlemini yaptık. Yapılan tüm çalışmalarımız Afşin’imizin nefes alabilecekleri nezih tertemiz bir alan oluşturma gayretindeyiz. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Hafta sonları Rabia parkı bir başka güzel;

Başkan Güven Konuşmalarını şöyle sürdürdü;” Rabia parkına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Düzenlediğimiz parkta çocuklar doyasıya oynuyor. Özellikle hafta sonları çok güzel görüntüler ortaya çıkıyor. 110 yıllık bir ilçe olan Afşin’imizde 7 dönüm yeşil alan ve park var iken yaklaşık bir yıllık sürede 43 dönüm yeşil alan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu rakam yaz sonuna doğru 185 dönüme çıkacak” şeklinde konuştu.

rabia-(6).jpgrabia-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.