Rahatlatan Açıklama

Rahatlatan Açıklama
Ankara Valiliği, Dışişleri Bakanlığı ve Norveç Büyükelçiliği’ne postayla gönderilen şüpheli zarfların incelendiğini ve sağlığı tehdit eden bir durumla karşılaşılmadığını bildirdi.Ankara Valiliğinden y...

Ankara Valiliği, Dışişleri Bakanlığı ve Norveç Büyükelçiliği’ne postayla gönderilen şüpheli zarfların incelendiğini ve sağlığı tehdit eden bir durumla karşılaşılmadığını bildirdi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, “30 Ekim 2014 tarihinde saat 12.00 civarında, Çankaya Norveç Büyükelçiliği ve Dışişleri Bakanlığı’na posta yoluyla gönderilen şüpheli zarflar olduğu bilgisi alınmıştır. Bunun üzerine her iki adrese de AFAD, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ), Halk Sağlığı Ekibi ve Emniyet güçleri yönlendirilmiştir. Güveni ve uygun koşullar sağlandıktan sonra, zarflardan örnekler alınarak incelenmek üzere Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Hıfzıssıhha Enstitüsü Başkanlığı’na gönderilmiştir. Yapılan inceleme sonucunda zarflardan birinden evrak, diğerinden gazete kupürleri çıkmış, sağlığı tehdit eden herhangi bir durumla karşılaşılmadığı bilgisine ulaşılmıştır” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.