Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları
Yaklaşan Ramazan Bayramı ‘nın huzur içerisinde geçmesi temenni edildi.

- Yaklaşan Ramazan Bayramı ‘nın huzur içerisinde geçmesi temenni edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl başkanı Enver Kiraz, yaptığı yazılı Ramazan Bayramı mesajında, "Bayramlar birliktir, dirliktir, kardeşliktir. bayramlar sevgidir, saygıdır. bayramlar dayanışmadır, yardımlaşmadır, paylaşmadır.bayramlar kucaklaşmadır, barıştır. Bu nedenle, içtenlikle kutlayacağımız ramazan bayramı'nın, ayrıştırılmak istenen toplumumuzda yeniden birliğin, dirliğin, sevginin, saygının ekilmesi ve kan gölüne dönen Ortadoğu başta olmak üzere ülkemizde ve dünyada barışın egemen olması dileğiyle bütün halkımızın Ramazan Bayramını içten, yürekten kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kiraz, partide bayramlaşma programının, bayramın 2. Günü 29 Temmuz Salı günü Saat 11:00’de il binasında yapılacağını kaydetti.

Bu arada, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin de , Ramazan Bayramı mesajında, şunları belirtti: “Ülkemizde, mahallelerimizde, evlerimizde bayram coşkusunu ve mutluluğunu yaşarken, dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimizi ve sorumluluklarımızı unutmayalım.

Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.