Ramazan Etkinlikleri Nizip’te

Ramazan Etkinlikleri Nizip’te
Ramazan ayında düzenlediği bir dizi etkinlikler ile vatandaşlara “Ramazan” ayının atmosferini yaşatmaya çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu etkinliklerini Grup Ayna ile Nizip’te devem ettirdi....

Ramazan ayında düzenlediği bir dizi etkinlikler ile vatandaşlara “Ramazan” ayının atmosferini yaşatmaya çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu etkinliklerini Grup Ayna ile Nizip’te devem ettirdi.

“Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlenen programda Grup Ayna söylediği pop müzikleriyle Nizipli vatandaşlara keyifli bir atmosfer yaşattı.

Nizip İlçe Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ’ın yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Başkan Fatma Şahin’in ilçelere verdiği öneme değinen Karadağ, “Başkanımız daha önce Gaziantep merkezde ne olacaksa ilçelerde de o olacak demişti. İşte bu şenlikte onlardan birisi. Daha önce Karpuzatan tesislerinin açılışını ve Bahar Şenliği yaptık. Şimdi de Ramazan Şenliği yapıyoruz. Birkaç ay sonra da inşallah Fıstık Şenliği yapacağız” diye konuştu.

Birbirinden güzel pop şarkıları kendilerine özgü bir tarz ile söyleyen Grup Ayna, sıcak bir yaz ayında izlemeye gelenlere keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.

Program sonrası Başkan Vekili Latif Karadağ, katkılarından dolayı Grup Ayna temsilcisine plaket takdim etti.

“GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ” ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN PROGRAMDA GRUP AYNA SÖYLEDİĞİ POP MÜZİKLERİYLE NİZİPLİ VATANDAŞLARA KEYİFLİ BİR ATMOSFER YAŞATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.