Ramazanda Tatlı Satışları Arttı

Ramazanda Tatlı Satışları Arttı
Tekirdağ’da Ramazan ayında tatlı satışları artarken, vatandaşların tercihi güllaç ve baklava oldu.Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da pastane sahibi Ayhan Güner, Ramazan ayının gelmesi ile tatlı satı...

Tekirdağ’da Ramazan ayında tatlı satışları artarken, vatandaşların tercihi güllaç ve baklava oldu.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da pastane sahibi Ayhan Güner, Ramazan ayının gelmesi ile tatlı satışlarında artış yaşadığını belirtti. Güner, iftar saatlerine yakın zamanlarda satışlarda yoğunluk yaşandığını söyledi.

Vatandaşların iftardan önce tatlıcılara uğramadan geçmediklerini belirten Güner, "Ramazanda tatlı satışlarımız iyi durumda. Ramazan öncesine göre satışlarımızda bir artış oldu. Bizde güllaç, baklava, şekerpare, kadayıf, peynir helvasından oluşan tatlılar bulunuyor. Daha çok Ramazanda güllaç, baklava ve şekerpare tatlıları tercih ediliyor. Satışların artmasında Ramazan ayının etkisi var. Ramazan ayının yaz sıcaklarına denk gelmesinden dolayı vatandaşlar daha çok hafif tatlıları tercih ediyor. Ramazanda gündüzleri satışlar sakinken iftara yakın satışlarda yoğunluk yaşanmaya başlıyor ve gece boyunca devam ediyor" dedi.

RAMAZAN AYINDA TATLI SATIŞLARI ARTTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.