Ramazanoğlu Maraş Gündemi Ziyaret Etti

Ramazanoğlu Maraş Gündemi Ziyaret Etti
Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu Maraş Gündemi ziyaret ederek, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu Maraş Gündemi ziyaret ederek, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Büyük çoğunlukla hafta sonu mesailerini seçim bölgesi olan Kahramanmaraş’ta geçiren Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, kentin etkin haber sitelerinden biri olan Maraş Gündemi ziyaret etti.

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı Gazeteci Mustafa Şirin, Mehmet Taş ve Akın Ozan ve Yusuf Taş ile bir süre sohbet eden Ramazanoğlu, yerel ve ülke gündemi ile ilgili de çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

TBMM’de çeşitli komisyonlarda aldığı görevler dışında AB ve Avrupa Konseyi içinde de görevler üstlenen ve ülkemizi başarıyla temsil eden Ramazanoğlu, “Çözüm sürecinin tamamlanması ile Türkiye’nin kalkınma ve büyümesinin daha da hızlanacağını, hükümet olarak, parti olarak bu süreci mutlu bir sona ulaştırmayı hedeflediklerini” söyledi.

Bilindiği gibi Sağlık kurumlarının ödemeleri ve faturalarının incelenmesi ile ilgili yaşanan sorunun da çözüldüğünü artık fatura incelemelerinin Kahramanmaraş’ta yapılacağını ifade ederek şunları söyledi.

img_5190.jpg

“Uzun zamandan beri Kahramanmaraş sağlık camiası tarafından talep edilen bir konu vardı. O da Kahramanmaraş'taki tüm sağlık hizmetlerine ait faturaların Ankara'ya gönderilmeden kentimizde incelenebilmesi idi. İlgili Bakanlık ve SGK Genel Müdürü nezdinde yaptığımız girişimler sonuç verdi. Eczaneler, diş Hekimleri, özel ve kamu hastanelerinin tüm fatura ve belgeleri 15 Ocak 2015'ten itibaren SGK İl Müdürlüğümüz bünyesinde incelenecek ve itirazları değerlendirilecektir. Bu da demek oluyor ki, sağlık sektörüne (kentimize) gelen sıcak para 8-9 ayda değil de 1-2 ayda gelecek. Sağlık camiasına hayırlı olsun.” Dedi.

Öte yandan Gazeteci Mustafa Şirin ile Mehmet Taş’ın gündem ile ilgili sorularını da cevaplandıran Ramazanoğlu; “Sizler bizlerin çalışmalarını milletimize ileten, milletimiz ile bizler arasında köprü görevi yapan insanlarsınız. Sizlerde bir nevi kamu görevi yapıyorsunuz. Kahramanmaraş’ın gelişmesi ve büyümesi için basına ihtiyaç vardır. Sizlerin sorunlarını da biliyoruz. Bizlere verdiğiniz destek için bütün Kahramanmaraş basınına da ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

img_5196.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.