Recep Hacıeyyüpoğlu: "Karasu’nun Çehresi Ak Parti’yle Değişti"

Recep Hacıeyyüpoğlu: Karasu’nun Çehresi Ak Parti’yle Değişti
Seçim çalışmaları kapsamında Karasu’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Karasu Otomotiv İhtisas Bölgesi ile Karasu, Sakarya ve Türkiye’nin kazanacağını b...

Seçim çalışmaları kapsamında Karasu’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Karasu Otomotiv İhtisas Bölgesi ile Karasu, Sakarya ve Türkiye’nin kazanacağını belirtti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Programı kapsamında Karasu esnafına hayırlı işler temennilerini ileten Hacıeyüpoğlu, sanatkâr, ticaret erbabı ve esnafı ülkeyi bir arada tutan aktörler olarak tanımladı. Ziyaretlerinin devamında Karasu Pazar Yeri çalışanları ile de buluşan Recep Hacıeyüpoğlu, esnafın güven ve dürüstlüğün simgesi olduğuna dikkat çekti. ‘Birlikte Sakarya’ hedefiyle Karasu’da Türkiye’ye örnek çalışmaların hayata geçirileceğini kaydeden Hacıeyüpoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Karasu Otomotiv İhtisas Bölgesi’nin müjdesini vermişlerdi. Böylelikle ‘otomotiv şehri Sakarya’ hedefimize dönük de önemli bir adım Karasu’dan atılmış olacak. Bu dev projeyle birlikte Karasu, Sakarya ve Türkiye kazanacak” diye konuştu.

AK Parti’nin hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile Karasu’nun çehresinin değiştiğini de açıklamalarına ekleyen Hacıeyüpoğlu, “Karasu turizm potansiyeli konusunda şehrimizin önde gelen ilçelerinden biri. Bu konuda da Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin önemli projeleri söz konusu. Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi bu dev adımlardan yalnızca biri. İnşallah hayata geçirilecek yeni yaşam alanlarıyla kuzey sahilleri değer kazanmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

RECEP HACIEYYÜPOĞLU: KARASU’NUN ÇEHRESİ AK PARTİ’YLE DEĞİŞTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.