Recep Niyaz, Denizlispor’la Antrenmana Çıktı

Recep Niyaz, Denizlispor’la Antrenmana Çıktı
5 yıl önce 15 yaşındayken Fenerbahçe’ye transfer olan ve transferin son günü Denizlispor’a geri dönen Recep Niyaz, ilk antrenmanına çıktıPTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, milli maç nedeniyle verile...

5 yıl önce 15 yaşındayken Fenerbahçe’ye transfer olan ve transferin son günü Denizlispor’a geri dönen Recep Niyaz, ilk antrenmanına çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, milli maç nedeniyle verilen arada yaptığı 2 günlük iznin ardından yeniden topbaşı yaptı. Son transfer Recep Niyaz da takıma çalışmaya katılırken, takım arkadaşları genç futbolcuyla bir süre sohbet etti.

Denizlispor’un kendisi için her zaman en ön sırada geldiğini dile getiren Recep, “Denizlispor var olduğu sürece benim için en ön sırada olacak. Denizlispor beni istediği sürece ben de varım zaten. Transfer sürecimde başka kulüplerle de görüşmeler oldu. Yüksek fiyatlar veren kulüpler de oldu. Fakat gönlüm hep Denizlispor’dan yanaydı. Daha önce de burada oynamak istiyordum. Zaten buradan oynamadan ayrılmak içimde bir ukdeydi. Bu seneye nasip oldu” dedi.

Denizlispor’un başarılı olacağına inandığını da söyleyen Recep Niyaz, “Ben buraya inanarak geldim. İnşallah da inandığım bu şeyleri başaracağız. Denizlispor iyi bir takım. İyi şeyler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.