Reha Yeprem, Chp Ve Mhp Bir Arada

Reha Yeprem, Chp Ve Mhp Bir Arada
Oyuncu Reha Yeprem, Kahramanmaraş CHP il yönetimi ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, Kahramanmaraş Adliye binası önünde, 14 Aralık'ta paralel yapıya yönelik operasyonu protesto edenlere destek verdi.

Oyuncu Reha Yeprem, Kahramanmaraş CHP il yönetimi ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, Kahramanmaraş Adliye binası önünde, 14 Aralık'ta paralel yapıya yönelik operasyonu protesto edenlere destek verdi.

  Samanyolu TV'de yayınlanan Küçük Kıyamet dizisinin ünlü oyuncusu Reha Yeprem, Kahramanmaraş’ta yaptığı açıklamada, “14 Aralık demokrasi tarihimize kara bir pazar olarak yazıldı. Böyle bir günün yaşanacağını bir yıl önce söyleselerdi inanmazdık. Ben bir aktörüm, yaklaşık 15 yıldır Samanyolu televizyonunda sunuculuk yapmaktayım. 15 yıl boyunca yapılan projelerde satır aralarında zerre kadar bir gılıgış, zerre kadar bir gizli gündem hissetmiş olsam 50 defa bırakırdım. Keşke hiç almasalardı, sanatçı arkadaşlarımızı, senaristlerimizi. Sanat özgür bir olgudur, özgür bırakmak lazımdır. İçeride bulunan değerli ağabeylerimiz yıllarca ekranlarınızda seyrettiğiniz binlerce bölüm diziyi acaba daha nasıl güzel yapabiliriz, insanlara doğruları daha etkili nasıl anlatırız diye kafa yormaktan saçlarına aklar düşmüş kıymetli ağabeylerimizdir. Şunu ifade edeyim yıllarca Sır Kapısı seyrettiniz sizler, bizler ve onlar da gayet iyi biliyorlar ki yıllarca reyting rekorları kırmasının sebebi onların da gönülden samimiyetimize inanmış olmaları. İçerideki ağabeylerimiz eğer suçlularsa emin olun suçları Tarçının arkadaşları Gülçin yalçın ve kakule ne kadar suçluysa onlar da o kadar suçludur” dedi.

  CHP İl Başkanı Esat Şengül ise, sonuna kadar desteklerin süreceğini ifade ederek, “14 Aralık operasyonlarının ve gözaltı kararlarının toplumda korku oluşturarak basın mensuplarına gözdağı vermek amacıyla yapıldığını düşünmekteyiz. Bu tür operasyonlarla özgür basının susturulamayacağını belirtmek isterim. Bizler CHP olarak her zaman her yerde mazlumun ve mağdurun yanında yer almışızdır. Demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işlemesini şiar edinmiş bir parti olarak hiçbir medya organına bu şekilde bir baskı oluşturulmasını asla kabul etmiyoruz” diye konuştu.

  MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bastırmacı da, yaşananlara sessiz kalmamak için destek verdiklerini söyledi.

aw273285_02.jpgaw273285_03.jpgaw273285_05.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.