Rektör Eğitim Fakültesi Öğrencileriyle Tanıştı

Rektör Eğitim Fakültesi Öğrencileriyle Tanıştı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Fakültesi İlköğretim Sınıf Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği programlarına yeni kayıt yaptıran öğrenciler tanışma toplantısında buluştu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında fakülteye yeni başlayan öğrenciler üniversite ve fakülte yöneticileri ile akademik ve idari personeli tanıma fırsatı buldu.

Rektör Prof. Dr. Deveci Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ailesine yeni katılan öğrencileri tebrik ederek 2015-2016 öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Rektör Deveci "Üniversite yönetimi olarak hedefimiz sizlere en iyi şartlarda eğitim hizmeti sunmak. Eksiklerimiz olabilir fakat çok çalışarak bu eksikliklerimizi giderip sizlere en kaliteli çalışma olanaklarını sağlamaya devam edeceğiz. Sizlerden gelen talepler bizler için her zaman önemlidir, sizler çok çalışmaya odaklanın bizler her zaman yanınızda destek olmaya hazırız. Bu köklü aileye değişimin ve geleceğin adresi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine hoş geldiniz” diye konuştu.

Gelecek yıl öğrencilerin yurt problemlerinin büyük ölçüde çözüleceğini ve yeni yapılan yurt binalarıyla barınma sorununu tamamen ortadan kaldırmayı amaçladıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerine birde müjde verdi. Rektör Deveci “Eğitim Fakültesinin kendine ait binası en kısa zamanda tamamlanarak hizmetinize sunulacak” dedi.

Tanışma Toplantısında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Can Üniversiteyi ve Eğitim Fakültesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.  Fakültede nitelikli öğretmenleri yetiştirmek üzere gerekli her türlü önlemi aldıklarının altını çizen Prof. Dr. Can “Eğitim Fakültesi yöneticileri ve personeli öğrencilerimize en kaliteli eğitim ortamını sunma gayreti içerisindedir.  Sayın Rektörümüzün destekleriyle kendi binamıza kavuştuğumuz zaman öğretmenlik eğitimi daha nitelikli hale gelecektir” dedi.

Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının talep ve dileklerin dinlendiği toplantıda Eğitim Fakültesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Mahmut Sağır ve Yrd. Doç. Dr. Gülay Bedir de birer konuşma yaparak öğrencilere hoş geldiniz diyerek başarı dileklerinde bulundular.

1-899.jpg2-699.jpg3-452.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.