Rektör Karaaslan Son Senato Toplantısında Vedalaştı

Rektör Karaaslan Son Senato Toplantısında Vedalaştı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu Rektör Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan başkanlığında son kez toplandı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu Rektör Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan başkanlığında son kez toplandı. 2010 yılı Kasım ayanda KSÜ Rektörlüğüne başlayan ve 28 Kasım 2014 Cuma günü yapılacak devir teslim töreni ile Rektörlüğü Prof.Dr. Durmuş Deveci’ye teslim edecek olan Prof.Dr. Karaaslan senato üyeleri ile tek tek vedalaşarak birer teşekkür belgesi verirken KSÜ senatosu tarafından da Rektör Karaaslan’a özel yaptırılmış bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Son senato toplantısında senato üyelerine kısa bir konuşma yapan Rektör Karaaslan makamların geçici olduğunu önemli olanın ise gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunu söyledi. Karaaslan; “ Birlikte çalıştığımız dört yıl boyunca üniversitemiz adına faydalı işler yapmaya çalıştık, bunu da siz değerli senato üyeleriyle birlikte gerçekleştirdik. Bizler sizlerden memnun kaldık, inşallah sizlerde bizlerden memnun kalmışsınızdır. Ben bundan sonraki dönemde yine üniversitemizdeki işime devam edeceğim ve beni bekleyen hastalarımla ilgileneceğim. Ben bundan sonraki çalışma hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.” dedi.

rektor-karaaslan-son-senato-toplantisinda-vedalasti-(3).jpg

Rektör Karaaslan, ayrıca 2012 yılından bugüne kadar Teknokent’te emeği geçen Genel Müdür Mesut Bilginer, Yrd.Doç.Dr.Arif Selim Eren,Yrd.Doç.Dr.Ömer Okan Fettahlıoğlu, Uzman Ahmet Hikmet Zabun, Uzman Oğuz Ciğerlioğlu ve Ali Samet Ulu’ya teşekkür ederek birer plaket verdi

Son olarak KSÜ Senatosu adına Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Hüseyin Yıldırım tarafından Rektör olarak yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı Karaaslan’a teşekkür plaketi takdim etti. Karaaslan, KSÜ Senato üyeleriyle toplu bir fotoğraf çektirerek vedalaştı.

rektor-karaaslan-son-senato-toplantisinda-vedalasti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.