Rektör Şeker’den Öğretmenler Günü Mesajı

Rektör Şeker’den Öğretmenler Günü Mesajı
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

- Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, yayımladığı mesajında, “Bilginin akşamdan sabaha eskidiği günümüzde bizleri ve hayatımızı eskitmeyecek, çağlar öncesinden geldiği halde hala tazeliğini koruyan ve çağlar sonrasında da eskimeyip tazeliğini muhafaza edecek kültür ve medeniyet değerlerimiz ışığında milli şuur ve ahlaka dayalı bir eğitim öğretim sistemine olan ihtiyacımızın şiddetle arttığını gözlemlemekteyiz. Bu sistemin oluşmasında en büyük sorumluluk kuşkusuz öğretmenlerimizin üzerindedir. Bu itibarla insanımızı yetiştiren öğretmenlerimizin de bilgi, birikim, donanım, davranış ve ahlaki seviyeleri bakımından örnek şahsiyetler olması da öğretmen yetiştirme sistem, program ve politikalarımızı uygun ve başarılı şekilde üretme ve uygulamakla olabilecektir. Bu düşünceler çerçevesinde; temeli tarih, kültür ve medeniyetimiz; tuğlası çalışma ve azmimiz; harcı sevgi ve erdemimiz; çatısı mili, manevi ve ahlaki değerlerimiz olan eğitim öğretim inşaatının çilekeş ustaları olan kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarken, başta şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.