Rektör Yılmaz'dan Zafer Bayramı Mesajı

Rektör Yılmazdan Zafer Bayramı Mesajı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

- Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, bu yıl 92. yıldönümü ülke genelinde coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 92. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile Türk Milleti egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır. Bu zafer; Türk Milletini yok etmeye çalışan emperyalizme karşı milletimizin ebedi bekasının en önemli göstergesidir.

Bu zafer; yoksulluğa, haksızlığa ve tüm olumsuz şartlara rağmen işgale baş eğmeyen Atatürk önderliğindeki milletimizin zaferidir. Yeni Türk devletimiz olan Türkiye Cumhuriyetinin temeli bu zaferle sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı burada şeref tacını giymiştir. Yine çok iyi bilinmelidir ki dünya durdukça bu millet denge unsuru olarak var olacak, var olduğu sürece de varlığından, birliğinden ve dirliğinden asla taviz vermeyecektir.

Bu düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Kahraman Gazilerimizi ve Şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.