Resim Yarışması Sonuçlandı

Resim Yarışması Sonuçlandı
Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak, kamuoyunda gıda güvenirliği ile farkındalıkları geliştirmek amacıyla düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması" ödülleri sahiplerini buldu.

1-20160624145239.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Süt, ET, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği(SETBİR) işbirliğiyle her ilde ilkokul 1. 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen yarışmada İlimizde dereceye giren öğrencilere İl Müdürümüz İhsan Emiralioğlu’ tarafından ödülleri verildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu 'Geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenilir gıda ve hijyen konularında yapılan eğitimler ile bilinçli bir tüketici toplumu oluşturmayı hedefliyoruz. Bakanlığımızın bu yıl ikincisini düzenlediği "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda" konulu resim yarışması gençlerimizin bilgi ve düşüncelerini resimle yansıttıkları başarılı bir platform oldu dedi.

Yarışmada birinciliği Dulkadiroğlu Fatih İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencisi Kemal Metkan Akalın, ikinciliği Onikişubat Hasan Balcı İlköğretim Okulu 2- F sınıfı öğrencisi Esila Fikirdeşici, üçüncülüğü ise Dulkadiroğlu Özel Yeni Rekor İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencisi Reyhan Bayazıt’ elde etti.

Yarışmada 1. olan öğrenciye tablet bilgisayar, kılıf ve kulaklık hediye edilirken, 2. olan öğrenciye tablet bilgisayar ve kılıf, 3. olan öğrenciye ise bluetooth kulaklık hediye edildi.

2-20160624145239.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.