Resimde Bilfen’e 15 Madalya

Resimde Bilfen’e 15 Madalya
Monami Pastel Boya tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen "Çocuk ve Çevre" konulu resim yarışması sonuçlandı. Yarışmada büyük başarı gösteren Özel Çukurova Bilfen...

Monami Pastel Boya tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen "Çocuk ve Çevre" konulu resim yarışması sonuçlandı. Yarışmada büyük başarı gösteren Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu öğrencileri 15 madalya kazandı.

Öğrencilere madalyaları Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu Okul Müdürü Burhan İnan Akdeniz tarafından verildi. Öğrencileri tebrik ederek böyle başarıları her zaman beklediğini söyleyen Akdeniz, "Okulumuz sadece eğitim ve öğretimde değil, spor, bilim, kültür ve resim gibi alanlarda da birincilikleriyle öne çıkmaktadır. Yöneticiler olarak, her zaman sanatsal ve sportif alanlarda öğrencilerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Resim yarışmasında madalya alan öğrenciler şunlar:

“Cemre Sakar, Aykan Güzeler, Emine Sude Cömert, Berkay Kartal, Derin Terkuran, Erol Efe Doğan, Ahmet Alp Akata, Arzu Toprak, Neslihan Yağcı, Ekin Durmuş, Larasu Tekkollu, Serkan Akın Büyükkayın, Şimay Eşme ve Artun Yavuz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.