Reyhanlı’da Ramazan Etkinlikleri

Reyhanlı’da Ramazan Etkinlikleri
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nce Ramazan etkinlikleri düzenlendi.Mahallede Ramazan Etkinlikleri, ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor. Ramazan eğlencelerinin dün akşamki adresi...

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nce Ramazan etkinlikleri düzenlendi.

Mahallede Ramazan Etkinlikleri, ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor. Ramazan eğlencelerinin dün akşamki adresi Reyhanlı oldu.

Birlik ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikler karnaval havasında geçiyor. Reyhanlılarla buluşan etkinlikler, mercimek çorbası, tavuk sote, pirinç pilavı ve lokma tatlısından oluşan iftar yemeğinin sunulması ile başladı.

Ardından Karagöz ve Hacivat oyunu başta çocuklar olmak üzere izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Sırasıyla sahne alan akrobasi grubu, Tuzsuz Deli Bekir ve Köçek izleyenlere nostalji tadında bir Ramazan gecesi yaşattı.

Son olarak Ahmet Coşkun ve Volkan Sönmez’in müzik eşliğinde şiir okumalarına Reyhanlı halkı hep bir ağızdan eşlik etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Çanakkale Zaferinin vurgulandığı sırada ise Reyhanlılı çocuklarla birlikte Çanakkale Türküsünü söyleyen Ahmet Coşkun ve Volkan Sönmez’e alkışlar eşliğinde tezahürat yapıldı.

REYHANLI'DAKİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE HACİVAT KARAGÖZ ORTA OYUNU BEĞENİ TOPLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.