Ringin Şehzadeleri’nden Büyük Başarı

Ringin Şehzadeleri’nden Büyük Başarı
Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, takım olarak kazandığı şampiyonluklara ferdi başarılarını da ekledi. Ringin Şehzadeleri Muğla’da düzenlenen müsabakalarda 1 altın ve 1 gümüş madalya alara...

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, takım olarak kazandığı şampiyonluklara ferdi başarılarını da ekledi. Ringin Şehzadeleri Muğla’da düzenlenen müsabakalarda 1 altın ve 1 gümüş madalya alarak Türkiye Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Kurulduğu 26 Şubat 2014 tarihinden bu yana lisanslı sporcuları ile katıldığı müsabakalarda göz kamaştıran Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Muay Thai Federasyonu Gençler Büyükler Bay ve Bayanlar Ege Bölge Şampiyonasında yarışan 244 sporcunun arasında bir altın, bir gümüş madalya alarak şampiyon oldu.

Daha önce teşvik şampiyonalarında takım halinde yarışan Ringin Şehzadeleri, bu kez ferdi olarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Muay Thai Federasyonu 2015 yılı faaliyet planında yer alan Gençler Büyükler Bay ve Bayanlar Ege Bölge Şampiyonası 27 Şubat - 01 Mart tarihlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirildi. Türkiye Şampiyonası seçmesi niteliğinde olan, Manisa, Muğla, İzmir, Aydın, Uşak, Denizli, Kütahya ve Afyon illerinden toplamda 244 sporcunun yarıştığı müsabakalarda Samet Tutal altın, Mustafa Ören ise gümüş madalya alarak şampiyon oldu.

Başarılar sporcular Mart ayı sonunda Adana’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Şampiyonası’nda Ege Bölgesi’ni ve Şehzadeler ilçesini temsil etmeye hak kazandı.

RİNGİN ŞEHZADELERİ MUĞLA’DA DÜZENLENEN MÜSABAKALARDA 1 ALTIN VE 1 GÜMÜŞ MADALYA ALARAK TÜRKİYE GENÇLER, BÜYÜKLER BAY VE BAYANLAR ŞAMPİYONASI’NA KATILMAYA HAK KAZANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.