Rock Festivali Gençleri Coşturuyor

Rock Festivali Gençleri Coşturuyor
Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi’ndeki Altınkum-Dalyan Plajı’nda başlayan ve 10 binin üzerinde katılımcıya ulaşan ‘Zeytinli Rock Fest’ ikinci gününde ünlü rock yıldızlarını bir araya getirdi.

- Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi’ndeki Altınkum-Dalyan Plajı’nda başlayan ve 10 binin üzerinde katılımcıya ulaşan ‘Zeytinli Rock Fest’ ikinci gününde ünlü rock yıldızlarını bir araya getirdi.

4 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen ve yılın en büyük rock festivali organizasyonlarından birisi olan ‘Zeytinli Rock Fest’te 2. güne gelindi. Festival alanında hazırlanan kamp alanındaki çadırlarda konaklayan gençler, gündüzleri deniz ve kumsalın keyfini çıkartıp tatil yaparken, geceleri de sınırsız eğlenme fırsatı buluyor. Katılımın 10 binin üzerine çıktığı gözlenen ve Edremit Belediyesi’nin de destekleriyle gerçekleşen festival alanında sıkılan gençler, Edremit Körfezi’ndeki turistlik alanları gezip alışveriş yapıyor. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı festival alanı, ayrıca özel güvenlik firmaları tarafından da yüksek donanımla koruma altında tutuluyor.

Festivalin ikinci gününde sahne alan, rock müziğin sevilen isimlerinden Pilli Bebek ve Duman, hayranlarını coşturdu. Gecede, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Marsis, Baba Zula, Umut Kuzey, Büyük Ev Ablukada gibi rock müziğinin tanınmış isimleri de sahne aldı. Yüksek sesli müzik eşliğinde adeta kendilerinden geçen gençler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Türkiye’nin her yerinden Zeytinli Rock Festivali için bölgeye gelen rock müzik tutkunları, festivalin üçüncü ve son gününde ise; Pera, Murat İlkan, Dört x Dört, Ogün Şanlısoy, Kurban, Hayko Cepkin ve Pentagram gibi grup ve sanatçıları izleyecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.