Rümeysa ile Ferhat nişanlandılar

Rümeysa ile Ferhat nişanlandılar
Başbakan yardımcısı Veysi Kaynak’ın şeref konuğu olduğu bu ilk adımda, Kahramanmaraş ve Ak Parti siyasetinin bir numarası konumunda olan ve en renkli simalardan biri olan Mehmet Akif Ercan, sosyolog kızı Rümeysa’yı nişanlamanın mutluluğunu yaşadı.

16 Eylül Cuma günü Saltanat Düğün sarayı, bir ömür beraberlik için ilk adımı atan iki gence ev sahipliği yaptı.

Başbakan yardımcısı Veysi Kaynak’ın şeref konuğu olduğu bu ilk adımda,  Kahramanmaraş ve Ak Parti siyasetinin bir numarası konumunda olan ve en renkli simalardan biri olan Mehmet Akif Ercan, sosyolog kızı Rümeysa’yı nişanlamanın mutluluğunu yaşadı.

Mehmet Belverenli’nin yakışıklı oğlu, elektrik mühendisi Ferhat Belverenli ile evliliğe ilk adım atıldı, seçkin davetliler huzurunda genç çiftler dans ettiler, oyun oynarlarken konuklar, bu sevginin, bu kutsal birlikteliğin bir ömür boyu sürmesi dilek ve temennisinde bulundular.

birbirinizin-ayagina-basin-ama-damarina-basmayin.jpg

EVLİLİĞE ATILAN İLK ADIM..

Evlilik yolunda atılan ilk adımda, birbirine çok yakışan genç çiftlerin nişan yüzüklerini Başbakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak taktı.

Rümeysa Ercan ile Ferhat Belverenli’nin mutlulukları gözlerinden okunurken, çiftlerin yüzüklerini takan Kaynak, iki cihan saadeti diledi ve nişanın ardından gerçekleşecek nikâh ve düğünle birlikte bu sevginin ömür boyu sürmesi temennisini ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Kaynak; “Birbirinizi sevin, ailelerinizi de sevin, sadece sevmek yetmez, birbirinize ve çevrenize karşı da saygı gösterin. Ailenin temeli sevgi ve saygıya dayanır. Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin. Darısı nikaha törenine inşallah. Kısmet olursa nikahınızı da kıymak, düğününüze katılmak isterim” diye konuştu ve mutluluklara diledi.

Nişan törenine ayrıca, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, İl Başkan Yardımcıları, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Beşen, Mustafa Buluntu, Belverenli, ve Ercan ailelerinin yakın dostları ile basın mensupları katıldı.

Maraş gündem ailesi olarak genç çifte Allah tamamına erdirsin temennisinde bulunurken, birbirinizin ayağına basın ama damarınıza basmayın düsturunu da unutmamalarını tavsiye ediyoruz.

Mehmet Akif Ercan ise kızının bu mutlu gününde aralarında bulunan dostlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.