Rus Acente Sahiplerine Mehteranlı Karşılama

Rus Acente Sahiplerine Mehteranlı Karşılama
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılacak olan “ITF International Travel Forum”a katılmak üzere, Rusya'nın çeşitli bölgelerinden, Bölge Acentesi sahipleri ve üst düzey temsilcilerinin yer aldığı 450 kişilik kafile uçakla Dalaman’a geldi. ATM Dalaman Havalima

- Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılacak olan “ITF International Travel Forum”a katılmak üzere, Rusya'nın çeşitli bölgelerinden, Bölge Acentesi sahipleri ve üst düzey temsilcilerinin yer aldığı 450 kişilik kafile uçakla Dalaman’a geldi. ATM Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Mehteran Takımı tarafından karşılandı.

Forum ve karşılama töreni hakkında açıklamalarda bulunan ATM/YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, öncelikli amaçlarının turizm sezonunu uzatmak olduğunu anlatarak, “Bu tür etkinliklerle Dalaman bölgesinin de en az Antalya kadar uzun sezona sahip olduğunu misafirlerimize gösteriyoruz. Intourist/ThomasCook Acentesi Fethiye’de yaptığı etkinlikle bölgenin tanıtımına ciddi katkı sağlıyor. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu tür etkinliklerle bölgenin kongre turizmi açısından önemini de ortaya koyduklarına işaret eden Genel Müdür Güvenç, “Mehteran Takımı’nın gösterisiyle kültürümüzü Rus misafirlerimize tanıttık. Rusya pazarı bizim için çok önemli. Rus turistler, dünyanın farklı bölgelerindeki destinasyonlar için de çok önemli. Biz de, bölgemize daha fazla turist gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz, daha fazla Rus turistin gelmesi ile bölgemizin turistik açından kalkınmasına katkı sağlamak. Rus turistlerin sayısındaki artış turizm pazarında da çeşitlenmeye sebep olacağı düşüncesindeyim” dedi.

ITF International Travel Forum

Üç yıl içerisinde 5’incisi gerçekleştirilen ITF organizasyonları konusunda bir dünya devi olan Intourist/Thomas Cook Acentesi tarafından organize ediliyor. Forum, Fethiye’de 22-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Fethiye-Ölüdeniz, Liberty ile Sentido Lykia Hotel ev sahipliğinde yapılıyor.

RUS ACENTE SAHİPLERİNE MEHTERANLI KARŞILAMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.