Ruslar böyle bombaladı: Onlarca ölü ve yaralı var

Ruslar böyle bombaladı: Onlarca ölü ve yaralı var
Kızıldağ'da Türkmenleri bombalayan Rus savaş uçakları, Babul Hava -Cilvegözü Sınır Kapısı'na 2 kilometre uzaklıktaki Suriye'nin Sermede kasabasını...

Kızıldağ'da Türkmenleri bombalayan Rus savaş uçakları, Babul Hava -Cilvegözü Sınır Kapısı'na 2 kilometre uzaklıktaki Suriye'nin Sermede kasabasını da füzeyle vurdu. Olayın ardından cep telefonu ile çekilen görüntülerde çok sayıda yaralı olduğu görüldü.

Sabah saatlerinde Esed güçleri ile birlikte Kızıldağ'ı bombardıman altına alan Rus savaş uçakları, öğle saatlerinde de Cilvegözü Sınır Kapısı'na 2 kilometre uzaklıktaki Sermede kasabasına yaklaşık 5 saldırı gerçekleştirerek alanı füzelerle vurdu. Yapılan saldırının bölgeye giden yardımları engellemek amacıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Hava saldırısında Rusya'ya ait uçakların Sermede kasabası ve çevresi ile İdlib yolu üzerindeki alanlara 4 füze attığı, olayda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. Bombardımanın ardından cep telefonu ile çekilen görüntülerde kasabadan dumanlar yükseldiği ve çok sayıda yaralı olduğu görüldü.

Saldırıda yine birçok binada hasar meydana gelirken yaralılar Bab-Al Hava Sınır Kapısı yakınlarında bulunan sahra hastanesine sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.