Saati Sorduğu Kadını Gasp Etti

Saati Sorduğu Kadını Gasp Etti
Adana’da "Bayan saatiniz kaç?" diye sorduktan sonra göğsüne bıçak dayadığı kadının çantasını ve altın bilekliğini gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Yüreğ...

Adana’da "Bayan saatiniz kaç?" diye sorduktan sonra göğsüne bıçak dayadığı kadının çantasını ve altın bilekliğini gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Akıncılar Mahallesi’nde Emel Dağdelen (32), Kozan Caddesi’ndeki bir bankanın ATM’sinden para çekip evine doğru gitmeye başladı. Bu sırada arkasından yaklaşan bir kişi "Bayan saatiniz kaç?" diye sordu. Şahıs, kendisine dönen kadının göğsüne bıçak dayayıp "Bilekliğini ve çantanı ver yoksa ölürsün" dedi. Korkuya kapılan kadın, çantasını ve bilekliğini verdi. Şahıs çanta ve bilekliği alarak olay yerinden kaçtı. Gaspa uğrayan kadın üzerindeki şoku atlattıktan sonra yakındaki evine giderek telefonla polisi aradı. Polis, kadının evine gelerek zanlının eşkalini alıp çevrede araştırma yaptı. Eşkalden gaspı Aykut K.’nin (25) yaptığını belirleyen polis, şahsı Kışla Mahallesi’nde yaptığı operasyonla yakaladı. Yapılan sorgulamada suçlamayı kabul etmeyen Aykut K., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.