Sabah Namazını Camide Kılan Bakan, Daha Sonra 2 Hastane Ziyaret Etti

Sabah Namazını Camide Kılan Bakan, Daha Sonra 2 Hastane Ziyaret Etti
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sabah namazının ardından cemaatle sohbet ettikten sonra hastanede hastaları ziyaret etti.Seçim çalışmalarını Bursa’da sürdüren Ak Parti milletvekili adayı Mehmet Müez...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sabah namazının ardından cemaatle sohbet ettikten sonra hastanede hastaları ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını Bursa’da sürdüren Ak Parti milletvekili adayı Mehmet Müezzinoğlu, mesaiye erken başladı. Ataevler Şeyh Edebali Camii’nde sabah namazını kılan Müezzinoğlu, cemaatle bir süre sohbet etti. Birlik Vakfı Ahmet Aktaş Yüksek Öğrenim Erkek Yurdu’na da giden Bakan Müezzinoğlu, öğrencilerle kahvaltı yaptı.

Güne erken başlayan Bakan Müzzinoğlu, önce Dört Çelik Çocuk Hastanesi, ardından Dört Çelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastalarla yakından ilgilenen Müezzinoğlu, hastaların ve yakınlarının taleplerini dinledi. Bakan daha sonra BTSO’yu ziyaret etti

SAĞLIK BAKANI MEHMET MÜEZZİNOĞLU, SABAH NAMAZININ ARDINDAN CEMAATLE SOHBET ETTİKTEN SONRA HASTANEDE HASTALARI ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.