Sadece Tablo Değiller

Sadece Tablo Değiller
Isınma teknolojilerinde alternatif çözümler arayan sektör, yüzde 70 daha az enerji ile daha çok ısınmayı sağlayan yeni teknolojiler keşfetti. Dünyada enerjiye ihtiyaç duyan en büyük pazar olan ısınma...

Isınma teknolojilerinde alternatif çözümler arayan sektör, yüzde 70 daha az enerji ile daha çok ısınmayı sağlayan yeni teknolojiler keşfetti.

Dünyada enerjiye ihtiyaç duyan en büyük pazar olan ısınma teknolojilerindeki yenlikler, daha az enerji ile daha çok ısınma sağlamaya başladı. Pazarın büyümesiyle birlikte ısınma konusunda alternatif teknolojilerin yanı sıra, ısıtan cihazların görünümleri de değişmeye başladı. Yağlı boya tablosundan, çizim ve fotoğraf görünümlü ısıtıcılar mekanlarda kullanılmaya başlandı.

GÖRSELLİK ÖN PLANA ÇIKAN EKONOMİK TASARIMLAR

Florya’da sanat galerisini andıran bir mağazada müşterilerini ağırlayan Ayya Isı, vitrindeki yağlı boya tablolarını andıran radyatörleri ile müşterilerini şaşırtıyor. Daha az enerji ile daha fazla ısınma sağlayan ürünleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ayya Isı Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Bakır, Dünya’da bu teknolojiyi kullanan öncü firmalardan biri olduklarını belirterek “Yaklaşık olarak 2-3 yıldır Dünya’da bu teknoloji kullanılıyor ama hiçbir şirket bizim ilerlediğimiz kadar ilerleyemedi. Ayya cam petekleri, elektrik enerjisi ve su enerjisi olmak üzere ikiye ayrılıyor. Elektrik enerjisi peteğimiz, görsellik olarak ön planda olmasının yanında yüzde 70 oranında da enerji tasarrufu sağlıyor. Suyla çalışan peteğimiz ise yine görselliği ve sistemiyle, eski kalorifer peteğinizi çıkartıp suyla çalışan peteğimizi takabileceğiniz, fiyatlarının da pahalı olmadığı bir ürünümüzdür” dedi.

CAM KALORİFER PETEKLERİYLE YÜZDE 70 DAHA AZ ENERJİ

Ayya Isı Genel Müdür’ü Özgür Özdemir ise yaptığı açıklamada cam kalorifer peteklerinin 3 önemli özelliğinin olduğuna dikkat çekerek, “Cam kalorifer peteğinin en önemli özelliği tasarruflu olması. Bunun yanında sağlıklı ve dekoratif olması da cam kalorifer peteğini ön plana çıkaran etkenler. Tasarruf açısından normal kalorifer ile kıyaslarsak yüzde 70 oranında daha az doğal kaynak tüketiyor. Cam kalorifer peteği dekoratif açıdan ve sağlık açısından da oldukça kullanışlı bir üründür. Cam peteğin içerisinde bakteri barınamadığından oldukça hijyeniktir. Bu nedenle okullarda, hastanelerde ve evlerimizde son derece sağlıklı bir şekilde kullanabiliriz. Bu kalorifer peteğinin geliştirilmesinde ciddi bir AR-GE çalışması yapıldı ve bu ürün kullanıldığında da hem kendi bütçemize hem ülke ekonomisine çok büyük katkılar yapacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.