Safranbolu’da Mhp Ve Ülkü Ocaklarından İftar

Safranbolu’da Mhp Ve Ülkü Ocaklarından İftar
Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı ve Safranbolu Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.MHP Safranbolu İlçe bin...

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı ve Safranbolu Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

MHP Safranbolu İlçe binası önünde yapılan ve yoğu ilginin olduğu iftar programına, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük 2. sıra milletvekili adayı Ayhan Akbaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker, MHP Eskipazar ilçe Başkanı Muharrem Kaynar, MHP Eflani İlçe Başkanı İrfan Ulusoy, MHP Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım, Karabük ve Safranbolu MHP Meclis üyeleri, Karabük Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Akay ve yönetimi, MHP Genel Merkez ozanı Ozan Servani ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kısa bir konuşma yapan MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, paylaşımın önemli olduğu Ramazan ayında bir araya gelmenin önemli olduğunu belirterek, “Huzur, "Barış ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşmak dileğiyle tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün buradaki birlik ve beraberliğimizin tüm ülkemize ve tüm İslam dünyasına yansımasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Rabbim Çin zulmü altında zorluklarla yaşan Doğu Türkistan’daki kardeşlerimizin ve zulüm gören bütün Müslüman Türk aleminin yardımcısı olsun” dedi.

MHP SAFRANBOLU İLÇE TEŞKİLATI VE SAFRANBOLU ÜLKÜ OCAKLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.