Safranbolu’da Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Safranbolu’da Ramazan Etkinlikleri Sürüyor
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ramazan etkinlikleri kapsamında Misak-ı Milli meydanından bulunan stantları gezerek, Ramazan kültürünü yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.Teravih namazı ön...

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ramazan etkinlikleri kapsamında Misak-ı Milli meydanından bulunan stantları gezerek, Ramazan kültürünü yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

Teravih namazı öncesi Ramazan Akşamları programına katılan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, eski Ramazanları yaşatmak için her yıl artan temposuyla etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Ramazan kültürünü yaşatmak için çabaladıklarını ifade eden Aksoy, “ Göreve geldiğimiz süreden bu yana Safranbolu’da halkımız ile birlikte pek çok etkiliği gerçekleştirdik. Ramazan ayları da kültürümüzün, dinimizin özel aylarından bir tanesi. Eski Ramazanları yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarabilmek adına her yıl daha da güzelleşerek artan temposu ile etkinlikler düzenliyoruz. İlk günden bu güne gördüğümüz üzere aileler ve çocuklar memnunlar. Bu da bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Tabi ki burada asıl amacımız çocuklarımız. Çocuklarımıza ağırlık veriyoruz. Çünkü günümüzde bizden yavaş yavaş uzaklaşan Ramazan ve komşuluk kültürünü yeniden ayağa kaldırmak için çabalıyoruz. İnşallah bunu daha da yayarak devam ettireceğiz. Yani kısaca halkımızın mutluluğu, huzuru, bizim mutluluğumuzdur. ” dedi.

Aksoy Misak-ı Milli Meydanındaki esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu ve etrafını saran çocuklarla teker teker ilgilenirken çeşitli hediyeler verdi.

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKSOY MİSAK-I MİLLİ MEYDANINDAKİ STANTLARI GEZEREK ESNAFI ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.