Sağlık Bakanlığından 7 Adet Ambulans

Sağlık Bakanlığından 7 Adet Ambulans
Sağlık Bakanlığı tarafından İlimize gönderilen 3 adet ambulansın daha anahtar teslim töreni yapıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından İlimize gönderilen 3 adet ambulansın daha anahtar teslim töreni yapıldı.

12 Şubat 2016 tarihinde de Sağlık Bakanlığı tarafından 7 adet ambulans daha gönderilmiş ve ilimizdeki istasyonlara teslim edilmişti.

Sağlık Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen devir teslim törenine Sağlık Müdürü Dr. Murat Coşkun, Sağlık Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, 112 ASHİ İstasyon Görevlileri ve Müdürlük Çalışanları katıldı.

Sağlık Bakanlığımız tarafından gönderilen ambulanslar 12 Şubat İlçesi 8 nolu ASH İstasyonu, 12 Şubat İlçesi 9 nolu ASH İstasyonu ve Dulkadiroğlu İlçesi 6 nolu ASH istasyonuna teslim edildi. Böylece 2016 yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize toplamda 10 ambulans tahsis edildi.

Anahtar teslim töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Coşkun, Sağlık Bakanlığımız tarafından gönderilen 3 yeni ambulansla birlikte vatandaşlarımız daha hızlı, daha kaliteli, daha etkili bir 112 Acil Sağlık Hizmetine kavuşacaklardır inşallah. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kentimize hayırlı, uğurlu olsun diyorum ve 112 de görevli arkadaşlarıma da kazasız, başarılı görevler diliyorum ” dedi.

Tören, ambulansların istasyonlarına doğru yola çıkmasıyla sona erdi.

1-20160727164600.jpg2-20160727164600.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.