Sağlık Çalışanına Bıçaklı Saldırı

Sağlık Çalışanına Bıçaklı Saldırı
Batman’da 9 No’lu Sağlık Ocağı’na gelen kimliği belirsiz bir hasta yakını, sağlık çalışanı A.T. isimli personele bıçak çekip darp etti. Saldırı anı kameralara saniye saniye yansıdı.Edinilen bilgiye gö...

Batman’da 9 No’lu Sağlık Ocağı’na gelen kimliği belirsiz bir hasta yakını, sağlık çalışanı A.T. isimli personele bıçak çekip darp etti. Saldırı anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Batman Aydınlıkevler Mahallesi 9 No’lu Sağlık Ocağı’nda meydana geldi. Olayda ismi öğrenilemeyen bir hasta yakını, 9 No’lu Sağlık Ocağı’na gidip Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik personeli olarak çalışan A.T. ile tartıştı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada ismi öğrenilemeyen şahıs, A.T.’yi darp etti. Kavgayı ayırmak isteyen diğer sağlık çalışanlarını gören zanlı cebinden çıkardığı bıçakla çalışanlara saldırdı. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda kimliği öğrenilemeyen şahıs gözden kayboldu.

Olayı anlatan Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik personeli A.T., "Hasta muayene saati bitmek üzereydi. Bu tanımadığım şahıs önce beni çağırdı. Yanına yaklaşmamla beraber bir anda boğazıma sarıldı. Ben kendimi savunmak isterken bu kez cebinden bıçak çekip bana koridorda saldırdı" dedi.

Sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum