Sağlık İçin Yürüyorlar

Sağlık İçin Yürüyorlar
Adıyaman’da Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yapılan yürüyüş etkinliğine bu hafta Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli katıldı.

- Adıyaman’da Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yapılan yürüyüş etkinliğine bu hafta Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli katıldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Sağlık için hareket et' sloganıyla başlatılan proje kapsamında her ay farklı bir kamu kurumu personeliyle gerçekleştirilen etkinlik bundan sonra haftalık olarak gerçekleştirilecek. Son olarak Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Sait Mızraklıdağ ve kurum personelleri, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu ve personeli yürüdü. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüş 75. Yıl Koşu Parkında son buldu.

Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu, yürümenin ve fiziksel aktivitenin önemi hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi için her hafta farklı bir kamu kurum ve kuruluşlarıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün ardından önümüzdeki hafta Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile düzenleyeceklerini ifade etti.

SAĞLIK İÇİN YÜRÜYORLAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.