Sağlık-Sen İl Kongresi Başladı

Sağlık-Sen İl Kongresi Başladı
Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi 5. Olağan Kongresi Bünyamin Mutlu Demirci’nin tek aday olarak yarıştığı kongre bugün Necip Fazıl Kültür Merkezinde başladı.

Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi 5. Olağan Kongresi Bünyamin Mutlu Demirci’nin tek aday olarak yarıştığı kongre bugün Necip Fazıl Kültür Merkezinde başladı.

Sağlık-Sen Kahramanmaraş şube başkanı Bünyamin Mutlu Demirci: “Biz görev süremiz boyunca hep Emeğin korunması ve hakkın alınmasını ilke bildik. Çalışmalarımız ve sendikamızın ilk hedefi üyelerimizin haklarının savunulması olmuştur” dedi.

Demirci: “5. Olağan Kongrede kendisine desteğini hiç esirgemeyen dava arkadaşlarına teşekkür ederek, görev sürem boyunca bana desteklerini hiç esirgemeyen ağabeylerim ve kardeşlerimden Allah razı olsun” dedi

Kongre divan üyelerinin belirlenmesi, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken başkan Demirci çevre illerden katılan dernek başkanları Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Memur-Sen Kahramanmaraş Şube başkanına teşekkür etti.

bunyamin-mutlu-demirci.jpg

Sağlık-Sen Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, tüm Dünya’da Müslüman ülkelere karşı bir ön yargı baskı ve şiddet var. Biz bunlara hiçbir zaman sessiz kalmadık kalmayacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu çok iyi analiz eden bir iktidar ve başbakan var. Bizlere düşen, Arakan’da, Miyemmar’da, Gazze’de Suriye’de bu mazlum halkaların yanında olup onlara gereken desteği vermemizdir. Sendikacılık bir çıkar çatışması yaşanan oluşum değildir, bizler hakkımız olanı dile getirirken bir yerleri kırarak değil konuşarak çözmeliyiz” dedi.

saglik-sen-kongresi-basladi.jpg

Kongreye katılanlar arasında, İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, Memur-Sen Şube Başkanı Adem Demir, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya ve delegeler katıldı.

Sağlık-Sen 5. Olağan Kongresi bugün saat 17’de yapılacak başkanlık seçimiyle son bulacak.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

saglik-sen-kongresi-basladi-001.jpgsaglik-sen-kongresi-basladi-002.jpgsaglik-sen-kongresi-basladi-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.