Sağlıklı Yaşam Ve Hareket Et Yürüyüşü

Sağlıklı Yaşam Ve Hareket Et Yürüyüşü
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İle Halk Sağlığı Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliği düzenlendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İle Halk Sağlığı Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliği düzenlendi. Gençlik Merkezinden başlayan etkinlik Obezite ile mücadele kapsamında ''dengeli beslen hareket et'' sloganı ile Halkı bilinçlendirmek adına yürüyüş gerçekleştirildi.

20 Aralık 2014 Cumartesi Günü saat 12:00 da Gençlik Merkezinden başlayan etkinlik Obezite ile mücadele kapsamında ''dengeli beslen hareket et'' sloganı ile Halkı bilinçlendirmek adına yürüyüş düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İle Halk Sağlığı Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliği Gençlik Merkezinde toplanan gençler 12 Şubat Stadyumuna kadar yürüyüş gerçekleştirdi.12 Şubat Stadyumunun da ki yürüyüşün ardından çim saha üzerinde Antrenörlerin eşliğinde kondisyon açma-germe hareketleri yapıldı. Faaliyetin ardından stat hoparlörlerinden çalınan müzik ile katılımcılar oynayarak eğlendiler. Program sonunda bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Şunları söyledi; Sağlıklı Yaşam İçin Hareket et sloganı ile Halk Sağlığı Müdürlüğü İle Ortaklaşa Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte amacımız Halkımızı obezite ile mücadelede sporun önemine dikkat çekmek istediklerini belirtti.

img_7859.jpgimg_7893.jpgimg_7897.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.