Sağnak Yağış Nedeniyle İş Yerlerine Su Bastı.

Sağnak Yağış Nedeniyle İş Yerlerine Su Bastı.
Trabzon'da etkili olan sağnak yağış nedeniyle çok sayıda işyerinde oluşan su baskınları maddi hasarların meydana gelmesine neden oldu. Bazıları göle dönen sokaklarda yüzmeyi denedi.

- Trabzon'da etkili olan sağnak yağış nedeniyle çok sayıda işyerinde oluşan su baskınları maddi hasarların meydana gelmesine neden oldu. Bazıları göle dönen sokaklarda yüzmeyi denedi.

Trabzon'da akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 1 saat kadar süren etkili yağış nedeniyle şehirde hayat felç oldu. Sahil kesiminde bulunan Çömlekçi mevkindeki çok sayıda iş yeri ise su baskınları nedeniyle neredeyse kullanılamaz hale geldi. Mazgalların taşması sonucu suyun tahliye edilememesi nedeniyle, ilçe otobüslerinin kalkış yaptığı Çömlekçi'de bir çok otomobil mahsur kalırken bir alt geçit ise kullanılamaz hale geldi. Yağış anından itibaren dükkanlarındaki suyu tahliye etmeye çalışan esnaf ise maddi hasırın yüksek olduğunu belirterek, yetkililerden yardım istediler.Takviye amacıyla çevre ilçelerden belediye ekipleri şehre çağrılırken, İl Acil Afet Durum Müdürlüğü'ne bağlı çalışanlar da olası heyelan riski nedeniyle bazı bölgelerde kontrol yaptı. Yetkililer, yağış sonrası il merkezi ve ilçelerinden herhangi bir can kaybı bilgisinin kendilerine ulaşmadığını bildirdi.

SU BASKINI SONRASI GÖLE DÖNEN SOKAKLARDA YÜZMEYİ DENEDİLER.

Çömlekçi'de oluşan su baskınları nedeniyle mağdur olan esnaf, iş yerlerindeki suyu tahliye etmeye çalışırken bir taraftan ise oluşan su birikintilerinde yüzmeyi deneyerek yaşadıkları gerginliği üzerlerinde atmaya çalıştılar. Aniden bastıran yağmur sonrası gole dönen sokaklarda iki esnafın yüzme çabası cep telefonu kamerasına yansıdı.

SAĞNAK YAĞIŞ NEDENİYLE İŞ YERLERİNE SU BASTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.