Şahbazlı’dan Vefa Örneği

Şahbazlı’dan Vefa Örneği
Kahramanmaraş-Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Temsilcisi Tural Şahbazli vefa örneği gösterdi.           

Yerli Düşünce Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Hocalı Soykırımı Şehitleri Anma Programı”na katılmak üzere Ankara’da bulunan Kahramanmaraş-Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Temsilcisi Tural Şahbazli vefa örneği gösterdi.       

20170225_205642.jpg    

Yerli Düşünce Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Hocalı Soykırımı Şehitleri Anma Programı”na katılmak üzere Ankara’da bulunan Kahramanmaraş-Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Temsilcisi Tural Şahbazli Programdan once Azerbaycan Cumhuriyeti İlk Devlet Başkanı Mehmet Emin Resulzade’nin mezarını daha sonra Anıt Kabir’i ,  İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Ev Müzesini ve Şehit Lider Muhsin Yazicioğlu’nun mezarını ziyaret etti.

20170225_155046_7.jpg

Ziyaretle ilgili sosyal medyada açıklama yapan Şahbazlı, “Ankara’ya geldiğimizde ziyaret edmekle yükümlü olduğumuz bazı yerler vardır. Ankara’ya gelipte bu yerleri ziyaret etmezsek yüreğimiz kurusun. İlk olarak Azerbaycan’ımızın İlk Devlet Başkanı cennetmekan Mehmet Emin Resulzade’nin daha sonra Türkiye’mizin kurucusu cennetmekan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mezarını, KORKMA! - Diye başlayan bir İstiklal Marşı Şairi, Asım'ın nesli arzusuyla yanıp tutuşan, cennetmekan Üstad Mehmet Akif Ersoy'un ev müzesini, Namlusunu Milletine Çevirmiş Tanka Selam Durmam! - Diyen cennetmekan Muhsin Yazıcıoğlu 'nu mezarı başında yürek burukluğu, hasret ve özlemle dualarda andık, ruhlarına fatiha okuduk. Rabbim tüm Şehitlerimize rahmet eylesin.”-dedi.

img_20170225_162722.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.