Sahil Yolu, Denizde Oluşan Dalgalar Nedeniyle Trafiğe Kapandı

Sahil Yolu, Denizde Oluşan Dalgalar Nedeniyle Trafiğe Kapandı
İstanbul’da hafta sonundan itibaren etkisini sürdüren lodos hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Lodosun oluşturduğu dev dalgaların yola kadar ulaşması nedeniyle Zeytinburnu sahil yolu trafiğe kapatıldı.

- İstanbul’da hafta sonundan itibaren etkisini sürdüren lodos hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Lodosun oluşturduğu dev dalgaların yola kadar ulaşması nedeniyle Zeytinburnu sahil yolu trafiğe kapatıldı.

Hafta sonundan itibaren İstanbul’da etkili olan ve hayatı olumsuz yönde etkileyen lodos etkisini sürdürüyor. Lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. Metrelerce yükselen ve yola kadar ulaşan dalgalar nedeniyle sahil Kennedy Caddesi Zeytinburnu mevki Yenikapı istikameti akşam saatlerinde trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri yol üzerinde önlem alırken, vatandaşlar alternatif yollara yönlendirildi. Dalgalar nedeniyle yol üzerinde oluşan su birikintileri de belediye ekipleri tarafından çekilmeye çalışılıyor. Yolun kapanması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşurken, vatandaşlar ise duruma isyan etti.

Öte yandan, dalgalar yüzünden Bakırköy istikametine seyir eden araçlar da zaman zaman zor anlar yaşadı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.