Şahin, Gaziantep’in Turizmden Hak Ettiği Payı Alması İçin Harekete Geçti

Şahin, Gaziantep’in Turizmden Hak Ettiği Payı Alması İçin Harekete Geçti
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) arasında Gaziantep’in turizmini ve kongre merkezlerini geliştirmek amacıyla bir komisyon oluşturuldu.

- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) arasında Gaziantep’in turizmini ve kongre merkezlerini geliştirmek amacıyla bir komisyon oluşturuldu.

Önümüzdeki aylarda çalışmalara başlayacak komisyon Gaziantep’te turizmin geliştirilmesi için yapılacakları ve kongre turizminde Gaziantep’in bölgede lider konuma gelmesi için projeler üretecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TÜRSAB arasında gerçekleştirilecek olan projenin ilk toplantısı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve heyetinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Şahin, heyete Gaziantep ile ilgili bilgiler aktardı.

Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yapılan toplantı sonrasında TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve heyetine Gaziantep’in turizm bölgelerini yerinde tanıttı.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyete Gaziantep’in turizme açık bölgelerini gezdiren Şahin, TÜRSAB yetkililerinin Gaziantep’ten memnun kaldıklarını aktardı.

Başta Alleben Göleti, Hışva Hanı, Bey Mahallesi, Kale çevresi gibi Gaziantep’e özgü yaşam biçimi ve Antep evlerini yerinde gören TÜRSAB ekibi, Gaziantep’in turizme açık bir kent olduğu görüşünde birleştiler.

TÜRSAB yetkilileri Alleben Göleti’ni, Bey Mahallesi, Hışva Hanı gibi henüz turizme tam olarak kazandırılmamış bölgeleri gezen buraların tanınması ve turizme kazandırılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

ŞAHİN, GAZİANTEP’İN TURİZMDEN HAK ETTİĞİ PAYI ALMASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.