Şahinbey Belediye Karete Takımı İki Madalya İle Döndü

Şahinbey Belediye Karete Takımı İki Madalya İle Döndü
Erzurum’da düzenlenen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı, 2 madalya ile şehre döndü.

- Erzurum’da düzenlenen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı, 2 madalya ile şehre döndü.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunan 3 binlik Buz Hokeyi Salonu’nun ev sahipliği yaptığı turnuva ferdi ve takım olmak üzere minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerinde yapıldı.

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda 25 ülke mücadele verdi. 15-17 Ağustos günleri arasında yapılan müsabakalarda yaklaşık 2 bin 500 sporcu tatamiye çıktı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü adına turnuvaya katılan karate takımı ise 1 gümüş 1 bronz madalya alarak toplamda 2 madalya ile Gaziantep’e döndü. Madalya alan sporcuların isimleri ise şöyle:

Tolga Çip kumitede 45 kiloda ikinci ve Şehri Gürcüoğlu kumitede 47 kiloda 3’ncü oldu. Yıldız bayanlar takımı ise, kumitede üçüncü olarak kürsüdeki yerini aldı.

ŞAHİNBEY BELEDİYE KARETE TAKIMI İKİ MADALYA İLE DÖNDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.