Şahin’den Kamyonculara Müjde

Şahin’den Kamyonculara Müjde
Seçim çalışmalarına İnegöl’de devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Yusuf Ziya Özbek...

Seçim çalışmalarına İnegöl’de devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Yusuf Ziya Özbek, “Ne zaman işimiz olsa vekilimizin 24 saat kapısını çalıyoruz. Onu bakan olarak da görmek istiyoruz. Her zaman yanımızda yer aldı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, “Tonajla alakalı 36 ton olayı vardı. Bir türlü çözüme kavuşturamıyorduk. En son Müsteşarın yanına gittim, durumu anlattım. Bize gelen bilgi, Türkiye’deki farklı milletvekillerine de Türkiye’deki diğer odalar da anlatmış. Bazı milletvekilleri bu konuyu anlamamış. Ondan sonra oturup meseleyi çözüme kavuşturduk. 7 Haziran’da sandık başına gideceğiz. Vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. İktidar olan Türkiye’nin en genç partisiyiz. Yarım kalan işleri, yeni projeleri uygulamak için sizlerin huzurundayız. Bu sorunların çözülmesi konusunda güçlü bir siyasi irade gerekiyor. Bu gücü gösterecek AK Parti’dir. Birçok siyasi partiler ‘yapacağız, yapmak istiyoruz’ diyecekler. Biz bu konuda şanslıyız. Biz, yapıyoruz, yaptık, yapmaya devam edeceğiz diyoruz” dedi.

KAMYONCULARA MÜJDELER

Önümüzdeki dönem kamyoncuların sorunlarını giderme konusunda çalışmalarını sürdüreceğini aktaran Şahin, “Taksi, minibüs, servis, otobüs kullanan şoförlere ÖTV’siz araç sahibi olma imkanı sağlanacak. Kamyoncularımızın eski araçlarını satıp yeni kamyon almalarında da bu uygulamadan yararlanması için başbakanımızla bu konuyu görüşüp, çözüme kavuşturmak için elimden geleni yapacağım. K Belgeleri ile alakalı düzenleme yapılacak. C2‘li araçlar, yani yurtdışın da taşıma yapan araçlar var. Bunların yurtiçinde çalışma yapmaması içinde bir görüşme yapacağım. Zorunlu trafik sigortası ücretlerinin aşağı düşmesi isteniyor. Bununla alakalı da elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA İNEGÖL’DE DEVAM EDEN AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ, 25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSEYİN ŞAHİN, İNEGÖL 39 NOLU MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNİ ZİYARET EDEREK, KAMYONCULARA MÜJDELER VERDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.