Sahte Doktor Kurbanı Oldu

Sahte Doktor Kurbanı Oldu
Yüzündeki lekeleri tedavi ettirmek için bir güzellik merkezine giden ve burada sahte bir doktorun uyguladığı yanlış tedavi sonucu yüzü tanınmaz bir hale gelen Kıymet Kaya, doktorların yaptığı doğru te...

Yüzündeki lekeleri tedavi ettirmek için bir güzellik merkezine giden ve burada sahte bir doktorun uyguladığı yanlış tedavi sonucu yüzü tanınmaz bir hale gelen Kıymet Kaya, doktorların yaptığı doğru tedaviyle eskisinden daha güzel oldu.

Medikal Estetik Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Gürsoy, mağduriyetlerin yaşanmaması açısından bu işin mutlaka hekim kontrolünde gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

Bakırköy’de bir güzellik merkezinde yüzündeki lekelerden kurtulmak için tedavi olan ancak yüzü tanınmaz hale gelen Kıymet Kaya’ya, Medikal Estetik Tıp Derneği sahip çıktı. Dernek, medyada yer alan haberlerin ardından Kıymet Kaya ile irtibata geçerek, tedavi olması için bir protokol hazırladı ve uygulamaya geçirdi. Kıymet Kaya ise birkaç aylık bir tedavinin ardından iyi bir değişim geçirdi.

Medikal Estetik Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Phd. Dr. Devrim Gürsoy, “Şu an doktor Mevlüt beyin uygulaması, yaptığımız tedavi protokolünün son uygulaması. Bu tedavi protokolü cildin yenilenmesi ve Kıymet hanıma medya kanalı ile ulaştığımızda ilk haline göre tedavi sürecinin son aşaması. Genel olarak bu sürece biz bir sosyal sorumluluk projesi olarak yaklaştık. Çünkü bu tür mağduriyetler, kocaman bir sektörün ve sağlık hizmeti alanının adının kötüye çıkması konusunda, önyargıların oluşması konusunda bir zemin oluşturabiliyordu” dedi.

Medikal Estetik Tıp Derneği bünyesinde bu sorunun ortadan kaldırılması ve Kıymet Kaya’nın mağduriyetinin giderilmesi konusunda bir karara vardıklarını belirten Gürsoy, “Genel olarak aslında Kıymet hanım örneğinde görüldüğü gibi gayet cildimiz değerlidir. Kişilerin iç barışıklığı ve aynadan gördüklerinden mutlu olması değerlidir. Hastalarımız şunu iyi bilmek durumundadır ki, kişinin kendi yüzüne yapılacak uygulamalar sonucunda oluşabilecek mağduriyetlerinin gelişmemesi açısından bu işin mutlaka hekim kontrolünde, hekimler tarafından uzman yapılar tarafından gerçekleştirilmesi gerekir” şeklinde konuştu.

TALİHSİZ KADININ YÜZÜ LAZER YÖNTEMİ İLE DEĞİŞTİ

Derneğin desteğiyle tedaviye başlayan Kıymet Kaya, Dr. Mevlüt Dağ tarafından yapılan tedavi ile kısa sürede büyük bir değişim kaydetti. Bu tedavi sırasında fraksiyon lazer uygulamasının yanı sıra, altın iğne ve Prp tedavisi başarılı bir şekilde uygulandı. Uygulamalı olarak tedaviyi gösteren Dr. Mevlüt Dağ, “Kıymet hanım bize ilk geldiğinde yüzünde oluşmuş enfeksiyonlar nedeniyle ciltte ömür boyu kalacak izler mevcuttu. Bunlar da bir sistematik içerisinde öncelikle bir enfeksiyon tedavisi gerçekleştirdikten sonra yüzündeki skar dokularını iyileştirmek üzere fraksiyon lazer uygulaması yapıldı. Bu uygulama ile bir nevi yüzde oluşan kalın sert dokuların yüzden kaldırılması gerçekleştirildi. Daha sonra yüzdeki deri dokunun bütünlüğünüm tekrar sağlamak amacı ile altın iğne ve Prp tedavisini aşama aşama uyguladık” diye konuştu.

Cerrahi bir operasyon yapılmadan son teknolojik cihazları düzgün bir şekilde kullanarak, problemli bir ciltteki deformasyonların nasıl ortadan kaldırılabileceğini de göstermiş olduklarını ifade eden Dr. Dağ, Kıymet Kaya’nın sahte bir doktora gitmesine neden olan lekelerin de yapılan özel bir tedavi ile yok edildiğini söyledi.

Kıymet Kaya ise, “Eskisinden daha da iyi oldum. Önce yanlış insanlara gitmemin sonucunda yüzüm çok korkunç bir hale geldi. Sonrasında da doğru yer ve doğru insanlarla yüzüm eskisi gibi oldu. Mutluluğum, huzurum hepsi tekrar yerine geldi” dedi.

Birkaç ay süren tedavinin ardından bu hale geldiğini belirten Kıymet Kaya, destek olan dernek başkanına ve doktoruna teşekkür ederek, insanların tedavileri konusunda doğru yeri bilerek doğru yere gitmelerini istedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.